www.ledi.fi
Mitä ovat bisnesenkelitTavoitteetToimintaYhteystiedot

Suomen Bisnesenkelit ry:n toimintamuodot


Etusivu

Suomen Bisnesenkelit toimii myös linkkinä ja keskustelufoorumina yrittäjien, sijoittajien ja liike-elämän tukiorganisaatioiden välillä. Yhdistyksen toiminnassa kohtaavat sijoittajat ja rahoitusta tarvitsevat kasvuyritykset.

Sijoittajille esitellään sijoituskelpoisia yrityksiä ja markkinapotentiaalia omaavia ideoita. Yritykset voivat olla niin high tech -yrityksiä kuin perinteisilläkin liiketoiminnan aloilla toimivia. Toimijoille tarjotaan myös mahdollisuus kokemusten vaihtoon ja yhteistyökumppaneiden löytämiseen. Yrittäjille ja keksijöille esitykset ovat rahoituksen hankinnan lisäksi tilaisuus esitellä ideoita ja liiketoimintasuunnitelmia sekä saada niistä asiantuntevaa palautetta.

Suomen Bisnesenkelit ry pyrkii vaikuttamaan viranomaisiin ja poliitikkoihin mm. kutsumalla heitä yhdistyksen tilaisuuksiin, tekemällä aloitteita ja antamalla lausuntoja.

Bisnesenkelit ry:n toiminta tähtää myös yksityissijoittajien välisen yhteistoiminnan edistämiseen luomalla heille mahdollisuuksia tavata toisia sijoittajia, solmia kontakteja ja yhteistyösuhteita. Yhdistyksen jäsenet voivat muodostaa tapauskohtaisesti rahoituskonsortioita ja jakaa siten yksityissijoittamiseen liittyviä riskejä tekemällä yhteissijoituksia.

Yhdistys järjestää yksityissijoittamiseen liittyvää koulutusta ja tapahtumia, jossa havainnollistetaan sekä sijoittajille että yrittäjille onnistuneen sijoitusyhteistyön edellytyksiä ja vaatimuksia. Yhdistys järjestää myös kansainvälisiä sijoituspäiviä. Yhdistys auttaa yrittäjiä ja keksijöitä löytämään yhteistyötahoja, joilla on resurssit ideoiden toteuttamiseen. Tilanteen mukaan suuryrityksille tarjotaan mahdollisuuksia lisenssiostoihin.


© 2000 LEDI OY